X
تبلیغات
نماشا
رایتل

بالاخره امروز نظارت دوره ای تموم شد خدارو شکر از بخش ما راضی بودن نتونستن آتو بگیرن ولی ادارات دیگرو ترکونده بودن ، چند هفته است مارو اسیر کردن آخر سر هم هیچ کاری با ما نداشتن اصلا ما حضرات رو زیارت نکردیم !

آقایون بازرس قبل از اعلام نظارت بطوره نامحسوس از عملکرد ادارات فیلمبرداری کرده بودن و دو روز پشت درهای بسته مدیران ادارات را دارن با این فیلمها زیر و رو میکنن...

خدارو شکر انگار با رئیس ما کار نداشتن چون امروز خوش اخلاق بود و این جلسات فعلا تبعاتی برای ما در بر نداشته، آخه رئیس ما ضربه گیر خوبی نیست اگه از سمت بالا دستش مورد فشار قرار بگیره به دقیقه نمیکشه که زیر دستاشو تارومار میکنه.

خدارو شکر نظارت دوره ای امسال هم تموم شد تا سال آینده! ولی چه مخی دارن این بازرسان گرام  و رئیس بزرگ بزرگ که بصورت نامحسوس اومدن تو اداره و از ارباب رجوع سئوال کردن عملکرد مارو!

پ.ن: دستور پخت خورشت کاری رو برا ستوده جون در ادامه مطلب گذاشتم امیدوارم کسایی که هوس کردن درست کنن بخورن خیلی خوشمزه است برای کسایی که به غذاهای هندی (تند) علاقه دارن عکسش در پست قبلی هست شبیه فسنجونه.


طرز پخت خورشت کاری


مواد لازم:

500 گرم فیله مرغ

3 عدد سیر خرد شده یا 1 قاشق غذاخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری زیره پودر شده

3 قاشق سوپ خوری پودر کاری

1 قاشق چای خوری فلفل قرمز و سیاه

2 قاشق رب گوجه فرنگی

1 لیوان ماست

1 لیوان آب

1 لیوان عصاره تمبر هندی

1 عدد پیاز نگینی شده

پیاز را سرخ کرده و با فیله مرغ خورد شده (اندازه گوشت قرمه سبزی) تف می دهیم تمام ادویه ها را به آن اضافه نموده و کاملا مخلوط کرده سپس رب را اضافه کرده و تفت می دهیم و در انتها مایعاتمان را که شامل ماست، آب و عصاره تمبر هندی است اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم و روی شعله متوسط می گذاریم تا کاملا مثل خورشت فسنجان دارای غلظت شود و جا بیفتد و همراه با برنج میل بفرمائید.

  نوش جان